- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Maloletnici pretili bombama u školama u Baru i Ulcinju

© Sputnik / Boban NovovićPolicija Crne Gore
Policija Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 29.04.2022
Pratite nas
Crnogorska policija saopštila je da je identifikovala dve maloletne osobe koje su ranije u dva odvojena slučaja pretile da će aktivirati eksplozivne naprave u osnovnim školama u Ulcinju i Baru.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako je saopšteno iz Uprave policije, identifikovani maloletnik je 21. aprila objavio na jednom blogu pretnju po bezbednost dece i zaposlenih u Osnovnoj školi „Maršal Tito“ u Ulcinju i protiv te osobe je podneta krivična prijava državnom tužiocu u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT).
Policija je identifikovala i osobu koja je 27. aprila poslala mejl sa dojavom o podmetnutoj bombi na adresu Osnovne škole „Mrkojevići“ u Baru i protiv nje podneta krivična prijava, prenose Vijesti.
Iz UP navode da se u oba slučaja radi o maloletnim licima.
Kako su naveli iz UP, policija je prethodno obaveštena od strane NCB Interpol Vašington da je na blog sajtu Gugla nepoznata osoba navela da je, kako kažu, “neonacista i da planira da počini masovnu pucnjavu u osnovnoj školi, uz poziv za pridruživanje lokalnim nacistima”.
Policija Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2022
REGION
Prijetnja da će u školi u Ulcinju napraviti masakr
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala