Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vljora Čitaku napala Konstraktu zbog slova „Z“ /foto/

© Foto : Jutjub/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanalAna Đurić Konstrakta
Ana Đurić Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Bivši ambasador takozvanog Kosova u SAD Vljora Čitaku napala je srpsku predstavnicu za pesmu Evrovizije Anu Đurić Konstraktu zbog uskršnje čestitke koju je pevačica uputila obožavaocima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Konstrakta je na fotografiji sa uskršnjom temom sedi na stolici, dok su oko nje postavljena dva stočića u obliku latiničnog slova "Z".
Pojedinci su tu fotografiju tumačili kao podršku ruskoj vojsci, koja tokom specijalne operacije u Ukrajini svoja vozila obeležava slovom "Z".
"U svetu je veoma malo "Z zemalja", a na čelu su očigledno Rusija i Srbija. Oni rade po istom priručniku i političkoj filozofiji", napisala je Vljora Čitaku na Tviteru uz Konstraktinu fotografiju i objavu u kojoj se postavlja pitanje - "da li Srbija podržava rusku operaciju u Ukrajini i na Evroviziji koristeći ovakve simbole?".
Konstrakta - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
SRBIJA
Konstrakta zbog slova „Z“ na meti pojedinaca na društvenim mrežama, oglasio se i RTS
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala