- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Putin podržao Valijevu: Ne obraćaj pažnju, držimo se zajedno

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaVladimir Putin i Kamila Valijeva
Vladimir Putin i Kamila Valijeva - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Ruski predsednik Vladimir Putin je tokom susreta sa olimpijcima razgovarao sa klizačicom Kamilom Valijevom i savetovao je da ne obraća pažnju na bilo kakve kritike.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Glavna stvar je ne obraćati pažnju na to. Istina je važna. Ti si veoma mlada devojka. U takvom dobu teško je izdržati takav talas, takve napade“, rekao je Putin.
Tokom Olimpijskih igara u Pekingu Valijeva je bila pod velikim pritiskom jer je usred takmičenja saopšteno da joj je doping test sa prvenstva Rusije, koje je održano u januaru 2022. godine, pozitivan na trimetazidin.
„Vreme je već prošlo, sve je prošlo“, rekla je Valieva.
Najvažnije je da se svi držimo zajedno. Sve što nije vezano za sport treba odbaciti. Samo napred i budi uspešna“, dodao je Putin.
Predsednik Rusije imao je i posebnu poruku za ruske paraolimpijce kojima nije bilo dozvoljeno da učestvuju na Igrama u Pekingu.
„Spremali ste se da predstavite svoja dostignuća na najbolji način, da u otvorenoj i fer borbi potvrdite zasluženi status najboljih. Kako su se stvari odvijale dalje, to je van svake kritike“, istakao je Putin.
„Upozoravali smo, doveli su sve do tačke apsurda!“ – Putin govorio o sankcijama za Ruse i Beloruse
Skandal – ruski šampion suspendovan zbog podrške Putinu!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala