- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Sirija: Izrael raketira okolinu Damaska, ima poginulih i ranjenih vojnika

© AP Photo / Ariel SchalitIzraelska vojska lansira raketu
Izraelska vojska lansira raketu - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Četiri sirijska vojnika su poginula, a tri su ranjena jutros rano u izraelskom raketnom udaru na položaje u blizini Damaska, saopštilo je sirijsko ministarstvo odbrane.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U napadu je pričinjena i materijalna šteta, dodaje se u saopštenju objavljenom na Fejsbuku, preneo je Rojters.
Ministarstvo odbrane ranije je saopštilo da je sirijska protivvazdušna odbrana oborila većinu izraelskih raketa, koje su lansirane iz izraelskog grada Tiberijade, izvestila je sirijska novinska agencija SANA.
Izrael već nekoliko godina pojačava napade na, kako tvrdi, mete povezane sa Iranom u Siriji, gde su snage koje podržava Teheran, uključujući i libanski Hezbolah, sada manje prisutne otkako su tu raspoređena da pomognu predsedniku Bašaru al Asadu u sirijskom sukobu koji je izbio još 2011, navodi Rojters, prenosi Tanjug.
Eksplozija u sirijskoj Latakiji - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
SVET
Izraelski lovci izveli napad na Latakiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala