- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Rusija izlazi iz Svetske turističke organizacije; Kremlj: Bez uticaja na razvoj turizma u zemlji

CC BY 3.0 / Luis García / Sedište Međunarodne turističke organizacije u Madridu
Sedište Međunarodne turističke organizacije u Madridu - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Svetska turistička organizacija Ujedinjenih nacija potvrdila je da je Rusija objavila nameru da izađe iz nje, navodi se na Tviteru organizacije. Kako je soapšteno iz Kremlja, to neće uticati na razvoj te privredne grane u zemlji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Rusija je objavila da namerava da se povuče iz Svetske turističke organizacije. Ovo bi trebalo da bude u skladu sa procedurom i trajaće godinu dana“, precizira se u saopštenju.
Kako se dodaje, suspenzija stupa na snagu odmah.
Ovim povodom oglasio se i portparol Kremlja Dmitrij Peskov, koji je ocenio da izlazak Rusije iz Svetske turističke organizacije UN neće uticati na razvoj ove privredne grane u zemlji.
Vanredna generalna skupština Organizacije će se nastaviti. Članovi će reći svoje mišljenje demokratskim glasanjem, ističe se u tvitu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala