- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Nastavlja se borba za titulu, „večiti“ bez prava na kiks

© Sputnik / Lola Đorđević Sportski pozdrav trenera Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića
 Sportski pozdrav trenera Dejana Stankovića i Aleksandra Stanojevića - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Superliga Srbije ulazi u završnicu, a fudbaleri Crvene zvezde i Partizana i dalje vode veliku borbu za titulu šampiona Srbije. Sreda nam donosi nova uzbuđenja jer se „večiti“ sastaju sa TSC-om, odnosno Čukaričkim.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prvi će na teren fudbaleri Partizana koji u 14 časova dočekuju ekipu iz Bačke Topole.
TSC je trenutno šestoplasirana ekipa, nalazi se u dobroj formi, ali u poslednjem kolu poražena je ubedljivo od Zvezde i videćemo koliko će uspeti da se suprostavi crno-belima.
„Sviđa mi se njihov prepoznatljivi stil igre, menjaju sisteme, trener Lazetić radi dobar posao“, izjavio je Stanojević na konferenciji za medije.
On je dodao da ima sve igrače na raspolaganju osim Slobodana Uroševića, a istakao je i da ne opetrećuje igrače, ali da ih nije lako motivisati s obzirom na situaciju da ne zavisi sve od njih.
Zvezda igra sa Čukaričkim, ne pamtim kada ih je ugrozio. Teško je verovati da će i sad, iako su u samom vrhu srpskog fudbala. Ne opterećujem igrače jer u ovom trenutku ne zavisimo od nas, ali se nadamo“, poručio je trener Partizana.
Nešto kasnije, u 18.30, na teren će prvoplasirana ekipa šampionata – Crvena zvezda – koja se sastaje sa Čukaričkim.
Ekipa sa Banovog brda, trenutno treća u ligi, u poslednjih šest utakmica nije uzela ni bod sa Marakane, ali to ne mora mnogo da znači, oprez je neophodan, poručio je Stanković.
„Igramo protiv trećeplasiranog na tabeli, dokazali smo da možemo da budemo pravi. Iza nas je sjajna utakmica u Bačkoj Topoli i najmanje što možemo da očekujemo je isti pristup, ako ne i bolji. Čukarički nema šta da izgubi i sa takvim predumišljajem dolaze na Marakanu. Umeju da odigraju fenomenalno i da iznenade jače od sebe“.
Stanković je podsetio na duel protiv Čukaričkog na startu drugog dela sezone i pobedu 3:0.
„Došli smo sa priprema, nismo imali 90 minuta u nogama i hvatali smo zalet za ono što nam je tad bilo najbitnije – derbi i Evropa. Tu smo pokazali da smo ušli u onu formu koju smo priželjkivali. Nekada je potrebno da i kada ne odigraš dobro – pobediš. Sada je situacija drugačija, svi znamo koji su nam ciljevi. Protiv koga god da se igra, cilj su tri boda na Marakani i to je jedino što očekujemo“, kazao je Stanković.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Tri gola Ivanića za pobedu Zvezde!
Dosada preplavila „Marakanu“ – Zvezda i Partizan podelili bodove
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala