- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

FSB privela diverzante u Belgorodskoj oblasti

© COS FSB RF / Uđi u bazu fotografijaPripadnik FSB Rusije
Pripadnik FSB Rusije - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Pripadnici Federalne službe bezbednosti Rusije sprečili su diverziju na saobraćajne objekte u Belgorodskoj oblasti i priveli dvojicu ruskih državljana koji su je pripremali.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„FSB je u Belgorodu je tokom priprema da izvrše sabotažu na jednom od objekata transportne infrastrukture Belgorodske oblasti privela dvojicu državljana Rusije koji su pristalice ukrajinskog nacizma... Utvrđeno je da su ova lica slala informacije o vojnicima Oružanih snaga Rusije koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji“, navodi se u saopštenju FSB.
U saopštenju se dodaje da su osumnjičeni priznali krivicu.
Diverzanti su izjavili da su planirali da unište železničke pruge po kojima se kreću vojni ešeloni.
Sajt „Mirotvoraca“ poznat je po skandaloznim publikacijama u kojima se objavljuju podaci novinara, pripadnika snaga DNR i LNR i drugih građana, nazivajući ih „izdajnicima otadžbine“. Sajt „Mirotvorac“ napravljen je u avgustu 2014. uz podršku ukrajinskih vlasti „radi većeg efekta tokom ‘čišćenja’ od opozicionih političara“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala