Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Dijana Hrkalović poziva Nebojšu Stefanovića za svedoka

© Tanjug / SAVA RADOVANOVICDijana Hrkalović
Dijana Hrkalović - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarka MUP predložila je danas u Specijalnom sudu Nebojšu Stefanovića, bivšeg ministra policije da svedoči u ovom postupku.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Pored njega, advokat Dijane Hrkalović, Vladimir Đukanović, pozvao je za svodoke bivše direktora policije Vladimir Rebića i višu javnu tužiteljku Natašu Krivokapić.
Dijana Hrkalović, koja je optužena za trgovinu uticajem, danas bi prvi put trebalo da sudu predloži dokaze i svedoke, za koje smatra da joj idu u korist i da će joj pomoći da se brani od optužnice Tužilaštva za organizovani kriminal u kojoj se navodi da je kočila istrage, sklanjala dokaze i pomagala ljudima iz kriminalnog miljea da se protiv njih ne vode postupci.
Na prethodnom suđenju ona je negirala krivicu i najavila da će detaljno izneti svoju odbranu.
Bivša državna sekretarka u MUP-u Srbije optužena je za dva krivična dela trgovine uticajem u produženom trajanju, zbog čega je tužilaštvo sudu predložilo da je osudi na kaznu od pet godina zatvora.
Optužnicom su obuhvaćeni i nekadašnji načelnik Službe za spcejilane istražne metode Dejan Milenković Bagzi, kao i bivši načelnik novosadske policije Milorad Šušnjić. Za Milenkovića je tužilac predložio godinu dana zatvora, a za Šušnjića dve.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala