- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bogdanović i Atlanta eliminisani /video/

© AP Photo / Darron CummingsSrpski košarkaš Bogdan Bogdanović – Atlanta Hoks
Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović – Atlanta Hoks - Sputnik Srbija, 1920, 27.04.2022
Pratite nas
Košarkaši Atlante Hoks eliminisani su od Majami Hita u prvoj rundi plej-ofa. Ekipa iz Džordžije poražena je u petoj utakmici 97:94 i rezultatom 4-1 završila je učešće u ovosezonskom doigravanja.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije mogao da pomogne ekipi u petoj utakmici zbog blaže povrede kolena i to je bio problem za Atlantu s obzirom da je Bogdan bio jedan od boljih igrača tima u ovoj seriji.
Hoksi su odigrali razočaravajuću seriju, pobedili su na samo jednoj utakmici i kada se pogleda da su prošle sezone igrali finale Istoka, ova takmičarska godina može da se okarakteriše kao neuspešna.
Cele sezone imali su probleme, tek pred kraj uspeli su da uhvate kakav-takav ritam, ali opet su bili daleko od nivoa košarke koji ih je krasio pre dvanaest meseci.
Nije se očekivalo da će izbaciti prvoplasirani Majami, ali mnogi su videli ovo seriju kao nepredvidivu jer su Hoksi imali talenat da se suprostave franšizi sa Floride.
Ipak, slavili su u samo jednoj utakmici i rezultatom 4-1 završili su sezonu 2021/22.
Kada je reč o petom meču, Majami su do pobede predvodili Oladipo sa 23 i Adebajo sa 20 poena, dok je najefikasniji kod Hoksa bio Hanter sa 35 poena.
Majami u polufinalu Istoka ide na boljeg iz susreta Filadelfija – Toronto (3-2).
Trenera naljutilo pitanje o Jokiću: „Šta da im kažem?!“ /video/
Jović najbolji mladi igrač ABA lige /video/
„Zašto srpski klubovi igraju baraž kad pravila nisu doneta?“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala