Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

U Srbiji od koronavirusa preminulo još 9 osoba, 981 novi slučaj zaraze

© Sputnik / Lola ĐorđevićRed ispred kovid ambulante
Red ispred kovid ambulante - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
Pratite nas
U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovan 981 novi slučaj koronavirusa, među 11.208 testiranih uzoraka. Od posledica koronavirusa preminulo je još devet osoba.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Na respiratorima u Srbiji nalazi se 27 pacijenata.
Epidemijska situacija u Srbiji je stabilna. Opada broj novozaraženih, a iz dana u dan smanjuje se i broj pacijenata u kovid bolnicama, prenosi RTS.
Doktor Zoran Bekić, direktor Doma zdravlja Savski Venac i doskorašnji koordinator punkta za vakcinaciju na Beogradskom sajmu izjavio je da se pandemija još uvek nije završila.
On podseća na epidemijske mere koje je potrebno i dalje poštovati: nošenje maski u zatvorenom prostoru, redovno pranje ruku, distanca, izbegavanje masovnih skupova.

U Pekingu redovi za testiranje

Sa druge strane širom Pekinga rastu redovi za testiranje na koronavirus. Vlasti su proširile testiranje na još deset gradskih okruga i sada će biti obuhvaćeno oko 20 miliona ljudi.
Stanovnici Pekinga požurili su da obezbede hranu i druge zalihe pre mogućih lokalnih blokada.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala