- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Preminuo čuveni hrvatski teniski trener

© Sputnik / Lola ĐorđevićTeniska loptica
Teniska loptica - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
Pratite nas
Kristijan Šnajder, poznati hrvatski trener, preminuo je u 41. godini, objavio je Teniski savez Hrvatske.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Šnajder je bio dobro poznato lice u svetu tenisa, čovek koji je „stvorio“ Bornu Ćorića, Petru Marčinko i Anu Konjuh, a radio je i sa našom Olgom Danilović.
„Tužna vest za tenisku porodicu: nakon teške bolesti umro je Kristijan Šnajder. Jedan od naših najpoznatijih trenera, svuda omiljeni Kiki, izgubio je najtežu bitku protiv opake bolesti. Bio je trener mnogim teniskim zvezdama, kao što su Borna Ćorić i Ana Konjuh, nedavno je učestvovao u osvajanju juniorskog Australian Opena Petre Marčinko, a radio je i s Bernardom Perom, Olgom Danilović... Na žalost, Kikijev život se ugasio prerano, u 41. godini. Kiki, hvala ti na svemu što si dao tenisu i bio to što jesi. Porodici ovim putem izražavamo najdublje saučešće“, objavio je TS Hrvatske.
Šnajder je pre dve godine, kada je bio na vrhuncu svog rada sa Bornom Ćorićem, dijagnostikovan rak debelog creva.
Operacijom mu je uspešno otklonjeno zahvaćeno područje, oporavio se i vratio teniskom poslu, ali je na nedavnom Australijan openu osetio jake bolove u stomaku.
Po povratku u Hrvatsku usledile su dve operacije, nakon kojih mu je otkriven rak i u stomaku. Nije mogao da se operiše, krenulo se na lečenje hemoterapijom, ali ono, nažalost, nije uspelo i Šnajder je preminuo.
Kako je Laslo „pobedio“ Novaka
Rubljov se zahvalio Srbiji /foto/
„Džonson je lud!“ – Novakov teniski otac kritikovao premijera Britanije zbog Rusa
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala