- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Kremlj: Pomno pratimo situaciju u Pridnjestrovlju

© Sputnik / Vitaliй BelousovMoskovski Kremlj
Moskovski Kremlj - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
Pratite nas
Kremlj pomno prati situaciju Pridnjestrovlju odakle stižu uznemirujuće vesti, rekao je portparol Dmitrij Peskov.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Jedino što mogu da kažem je da pomno pratimo kako se razvija situacija, nesumnjivo je da vesti koje odatle stižu izazivaju zabrinutost“, rekao je on novinarima.
Podsetimo, ranije danas u Pridnjestrovlju, u naselju Majak odjeknule dve eksplozije, usled čega su onesposobljene dve najjače antene radio-centra, preko kojih je emitovan ruski radio.
Juče je, prema preliminarnim podacima MUP-a nepriznate Pridnjestrovske Moldavske republike, na zgradu Ministarstva državne bezbednosti PMR u Tiraspolju, ispaljeno nekoliko granata iz ručnog protivtenkovskog bacača.
Zbog toga je uveden „crveni“ nivo terorističke opasnosti na 15 dana. To predviđa usvajanje dodatnih mera za obezbeđenje pojedinaca, društva i države, navodi se u saopštenju na sajtu lidera PMR Vadima Krasnoseljskog. Kako se navodi, utvrđeno je da su u republici izvedena tri teroristička napada.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala