- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Gde su Srbi najviše putovali za praznik

Deo novog ekskluzivnog kompleksa Prolom banje je i veliki bazen sa termalnom vodom iz koga gosti posmatraju predivne predele juga Srbije.
Deo novog ekskluzivnog kompleksa Prolom banje je i veliki bazen sa termalnom vodom iz koga gosti posmatraju predivne predele juga Srbije. - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
Pratite nas
Najveća gužva na Beogradskog autobuskoj stanici (BAS) vladala je u četvrtak i petak, kao i sinoć kada je zabeleženo najviše odlazaka odnosno povrataka autobusa, rekao je za Tanjug pomoćnik šefa BAS-a Zoran Krstevski i dodao da su građani za praznik najviše putovali u banje.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Krstevski je precizirao da je u četvrtak bilo 123 vanrednih polazaka, a u petak 90, a kada je reč o dolascima njih je najviše bilo juče, oko 200, pri čemu je najveća gužva vladala između 17 i 20 časova.
„Najviše vanrednih autobusa uvedeno je za jug Srbije, odnosno za Niš, Leskovac, Vranje, kao i ka turističkim centrima, kao što su Vrnjačka Banja, Sokobanja, Prolom Banja“, rekao je on.
Govoreći o međunarodnim polascima, Krstevski je naveo da vanrednih polazaka za inostranstvo nije bilo a da je najveći broj putnika otputovao put Beča, Budimpešte, Pariza, Minhena te italijanskih gradova Rima i Firence, preneo je Tanjug.
Za predstojeći praznik, Prvi maj, na BAS-u najveću gužvu očekuju u petak, 29. aprila, a predviđa se da će, kao i za Uskrs, banje i planine biti najposećenije destinacije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala