Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Akcija beogradske policije, uhapšeno pet osoba zbog droge

Kesica kokaina - Sputnik Srbija, 1920, 26.04.2022
Pratite nas
Beogradska policija je u dve odvojene akcije zaplenila oko kilogram heroina i kilogram kokaina i uhapsila pet osoba, zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Kako je saopšteno iz MUP-a, policija je prilikom pregleda J. J. (48) iz Nigerije, u rancu pronašla oko kilogram heroina i manju sumu novca, prenosi Tanjug.
U drugoj akciji, uhapšeni su M. G. (30), B. G. (30), A. V. (24) i F.V. (22) iz Beograda, a policija je prilikom pretresa stanova koje osumnjičeni koriste, pronašla oko kilogram kokaina, elektronsku vagicu za precizno merenje, kao i 26.020 evra, 1.113.500 dinara, 400 dolara i 180 kuna.
Nakon isteka zadržavanja osumnjičeni J. J. je priveden nadležnom tužilaštvu, dok je ostalim osumnjičenim određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni takođe nadležnom tužilaštvu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala