- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Moskva zahteva od Vašingtona da prestane sa isporukama oružja Kijevu

Pratite nas
Pratite Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Neonacisti uhapšeni u Moskvi planirali su likvidaciju ruskog novinara Vladimira Solovjova, generalnog direktora kompanije MIA Rosija sevodnja Dmitrija Kiseljova, glavne urednice RT-ja i Sputnjika Margarite Simonjan i drugih, saopštila Federalna služba bezbednosti Rusije.
Ruska vojska i danas na dva sata uvela jednostrani prekid vatre u okolini fabrike „Azovstalj“ u Marijupolju. Moskva uputila zvaničnu notu Vašingtonu sa zahtevom da prestane sa isporukama oružja Kijevu.
Najsramotnija stranica u istoriji Rusije dogodila se 1999. godine kad nismo mogli da zaustavimo agresiju na SRJ. Tu sramotu nećemo ponoviti, izjavio za naš program bivši Jeljcinov i Putinov savetnik, politikolog Sergej Karaganov.
Robert Golob će Sloveniji doneti političke promene, ali ne u pravcu u kom je to neophodno, kaže stručnjak za međunarodno pravo Danijel Igrec.
Istražujemo – kako je Brisel za kratko vreme prešao put od odricanja od ruskih energenata, do sugestije članicama EU da gas mogu plaćati rubljama?
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala