- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Uništila osam policijskih vozila i povredila sedam policajaca: Nesvakidašnji snimak potere /video/

© Foto : Youtube/Waterbury Police Department/PrintscreenPolicijska potera u Konektikatu
Policijska potera u Konektikatu - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
Pratite nas
Hana Kasperson (25) uhapšena je u američkom gradu Voterbariju u državi Konektikat, pošto je, bežeći od policijske potere, automobilom „hamer“ uništila osam policijskih automobila i povredila sedam policajaca.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Policijska potera započela je nakon što su ona i nepoznata muška osoba navodno provalili u 41 vozilo.
Deo potere snimljen je kamerom jednog policajca, a snimak koji je objavila lokalna policija prikazuje kako on pokušava da blokira malu ulicu i spreči Kaspersonovu da pobegne „hamerom“.
Ona se „hamerom“ zabila u vozilo, a iako je policajac pokušao da je zaustavi preteći pištoljem, ona nije odustajala, već je uspela da izgura policijski džip.
Kako su objavili američki mediji, on je tokom potere uništila najmanje osam policijskih automobila i napravila štetu od 135.000 dolara. Potera je završena tek kada je Kaspersonova udarila u banderu i prevrnula „hamer“ na krov.
Potom je pokušala da pobegne pešice, ali je brzo uhvaćena i odvezena u bolnicu gde je utvrđeno da je polomila butnu kost i da joj je iščašen kuk.
Sedam policajac lakše je povređeno tokom potere, uglavnom u sudarima automobilima.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala