- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Ruski novinar: Zelenski direktno povezan s planiranjem mog ubistva

© Sputnik / Alekseй Kudenko / Uđi u bazu fotografijaRuski televizijski voditelj Vladimir Solovjov
Ruski televizijski voditelj Vladimir Solovjov - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
Pratite nas
Televizijski voditelj Ruske državne radio-televizije Vladimir Solovjov izjavio je, komnetarišući informacije o tome da su ukrajinski nacionalisti planirali da ga ubiju, da je taj plan direktno povezan s predsednikom Ukrajine Vladimirom Zelenskim.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ranije je Federalna služba bezbednosti (FSB) Rusije saopštila da su uhapšeni neonacisti koji su po nalogu Kijeva planirali da ubiju Solovjova.
„Mislim da je to direktno povezano sa Zelenskim, jer je Zelenski direktno pretio, odnosno nije jednom spominjao moje prezime“, rekao je Vladimir Solovjov i dodao da je on, očigledno, „omiljeni novinar“ ukrajinskog predsednika.
„Iz nekog razloga mu ne dam mira“, rekao je Solovjov i dodao da se, nakon pretnji koje je izgovorio Vladimir Zelenski, već neko vreme bavi sopstvenom bezbednošću.
On je, takođe, rekao da nije primetio da ga neko prati.
„Ne, ništa nisam primetio. To svedoči o tome koliko su profesionalno i precizno radili naši nadležni organi“, rekao je Solovjov.
Novinar je zahvalio pripadnicima FSB-a što su sprečili da njegov dom pogodi nesreća.
„Mislim da to radim svakog dana, u svakoj emisiji. Da, naravno, spreman sam da zahvalim i javno saradnicima FSB-a koji su izveli ovu operaciju i da se susretnem s njima. Veliko im hvala. U krajnjoj meri, nesreća danas nije stigla u moju kuću, i za to im od srca zahvaljujem“, rekao je Solovjov.
On je, takođe, rekao da mu nije interesantna ideja da se susretne s uhapšenim neonacistima i da bi, ako bi s nekim razgovarao, to prvenstveno bio naručilac njegovog ubistva.
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
RUSIJA
Putin: Teroristi spremali ubistvo ruskog novinara
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala