- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Kiseljov: Laganje je jedini metod informacionog rada Ukrajine

© Sputnik / Ramil Sitdikov / Uđi u bazu fotografijaGeneralni direktor Sputnjika Dmitrij Kiseljov
Generalni direktor Sputnjika Dmitrij Kiseljov - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
Pratite nas
Generalni direktor MIA „Rosija sevodnja“ Dmitrij Kiseljov izjavio je, povodom planova Kijeva o ubistvu ruskog novinara Vladimira Solovjova, da je laganje jedini metod informacionog rada Ukrajine i dodao da je progon novinara u toj zemlji postao rutina koju ne osuđuju ni država, ni društvo.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Federalna služba bezbednosti (FSB) Rusije saopštila je danas da su uhapšeni neonacisti koji su planirali da po nalogu Kijeva ubiju voditelja televizijskog kanala „Rusija 1“ Vladimira Solovjova.
„Nažalost, progon i ubistva novinara u neonacističkoj Ukrajini postali su rutinska praksa, koju čak i ne osuđuju, ni država, ni društvo. Ubice jednog od najistaknutijih novinara i književnika Olesa Buzine nisu kažnjene, a kada su pušteni iz zatvora, gomila ih je nosila na rukama. Nacisti su nameravali da spale novinare podmetnuvši požar u televizijskom studiju ukrajinskog kanala 'Inter', onako kako su to uradili u Odesu. Kolege su tada pravim čudom uspele da pobegnu na krov, inače bi izgoreli tamo sa svom opremom, a takva je i bila ideja“, rekao je Dmitrij Kiseljov.
On je naveo da trenutno nigde na svetu ne postoji suroviji odnos prema novinarima nego u Ukrajini.
„Režim prosto ne trpi slobodu govora, a bezočne laži su postale jedini metod informacionog rada u javnom polju. I onda i ne čudi to što ukrajinski režim planira terorističke napade na slobodu govora u Rusiji“, zaključio je Kiseljov.
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
RUSIJA
Putin: Teroristi spremali ubistvo ruskog novinara
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala