- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Još nije popravljena pruga između Podgorice i Kolašina

Pratite nas
Željeznički saobraćaj između Podgorice i Bijelog Polja i dalje je u prekidu. Iz „Željezničkog prevoza“ su za Televiziju Crne Gore kazali da su ekipe Željezničke infrastrukture na terenu i čine sve da se saobraćaj na tom dijelu pruge što prije normalizuje. Do tada, organizovan je alternativni prevoz putnika autobusima.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Podsjećamo, do prekida željezničkog saobraćaja došlo je u subotu usljed iskliznuća lokomotive teretnog voza na pruzi kod Kolašina.
„Ekipe „Željezničke infrastrukture“ koja je nadležna za rješavanje ovog problema su konstantno na terenu i ulažu napore kako bi se saobraćaj što prije normalizovao“, izjavila je medijima portparolka „Željezničkog“ prevoza Jovana Jovanović.
Ona napominje da je „Željeznički prevoz“ od momenta prekida saobraćaja na ovom dijelu pruge organizovao alternativni prevoz putnika autobusima.
„Taj vid prevoza će se vršiti sve do normalizacije saobraćaja tako da je saobraćaj u tom dijelu pokriven za sve korisnike naših usluga. Oni i dalje imaju mogućnost da putuju na toj relaciji“, kazala je Jovanovićeva.
Iz „Željezničkog prevoza“ dodaju da u lokalnom saobraćaju na relaciji Bar - Bijelo Polje - Bar, ima više zaustavljanja dok putnici međunarodnog voza imaju direktan prevoz iz Bara do Bijelog Polja, a putovanje iz Bijelog Polja nastavljaju vozom.
„Dakle u lokalnom prevozu na relaciji Bar - Bijelo Polje - Bar autobuski prevoz iz Podgorice do Bijelog Polja ima zaustavljanja u stanicama Podgorica, Kolašin, Mojkovac, Žar i Lješnica i naravno Bijelo Polje, dok je za putnike međunarodnog voza organizovan prevoz direktno iz Bara do Bijelog Polja i obratno, a iz Bijelog Polja se putovanje dalje nastavlja vozom. Dakle, autobusi se zaustavljaju na stanicama Bijelo Polje, Mojkovac, Kolašin, Podgorica, Sutomore i Bar prema redu vožnje“, objasnila je Jovanovićeva.
Saobraćaj između Bara i Podgorice i Podgorice i Nikšića odvija nesmetano po redu vožnje.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala