- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

FSB sprečila teroristički napad u Stavropolju

© FSB RF / Uđi u bazu fotografijaPripadnik Federalne službe bezbednosti Rusije
Pripadnik Federalne službe bezbednosti Rusije  - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
Pratite nas
Pristalicu DAEŠ-a (teroristička organizacija zabranjena u Rusiji) koji je planirao teroristički napad na transportnu infrastrukturu Stavropolja priveli su pripadnici FSB.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„U gradu Stavropolju otkrivena je i presečena aktivnost pristalice međunarodne terorističke organizacije DAEŠ u Rusiji, koji je planirao da po uputstvima stranih emisara izvrši teroristički napad na jedan od objekata transportne infrastrukture regiona. Osumnjičeni je priveden prilikom priprema za sprovođenje svoje zločinačke namere“, navodi se u saopštenju.
Napominje se da su na adresi njegovog prebivališta pronađeni i zaplenjeni eksploziv ikomponente za pravljenje eksploziva koju je nabavio kako bi pravio eksplozivne naprave ručne izrade. Pritvorenik je priznao.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala