Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Dečak srpske nacionalnosti napadnut u selu kod Obilića

© AP Photo / Visar KryeziuKosovska policija
Kosovska policija - Sputnik Srbija, 1920, 25.04.2022
Pratite nas
Trinaestogodišnji dečak srpske nacionalnosti S.M. napadnut je sinoć oko 23 časa u Babinom Mostu, ispred kafića koji se nalazi u srpskom delu sela, objavljeno je na fejsbuk stranici „Kosovo i Metohija“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U napadu na srpsku decu je učestvovalo desetak napadača starosti oko dvadeset godina, koji su govorili i psovali na albanskom jeziku, nakon čega su se udaljili iz sela.
Slučaj je prijavljen policijskoj stanici u Obiliću, a kasnije je došla i ekipa kosovske policije iz Prištine koja je obavila ispitivanja.
Kako se navodi, roditelji napadnutog dečaka su zabrinuti za bezbednost svoje porodice, jer je ne tako davno napadnut i njihov stariji sin, kao i jedan od rođaka koga je napala ista grupa mladića pre dve nedelje, preneo je „Kosovo onlajn“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala