- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

„Uspavanka bez krova“: Cane „Partibrejkers“ u akciji za pomoć beskućnicima i siromašnima /video/

© Foto : Jutjub/Televizija HramZoran Kostić Cane
Zoran Kostić Cane - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2022
Pratite nas
Pokrenuta je akcija za pomoć beskućnicima i siromašnima u koju se uključio i frontmen grupe "Partibrejkers", Zoran Kostić — Cane. Sa blagoslovom patrijarha srpskog Porfirija i vikarnog episkopa hvostanskog Justina, u svrhu pomoći sugrađanima koji žive bez prihoda i doma, snimljena je pesma i sačinjen spot pod nazivom „Uspavanka bez krova“.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Autor projekta, đakon Darko Radovanović, okupio je bivše i sadašnje đake Zemunske gimnazije u bend pod nazivom „Veronauksi“, koji su snimili pesmu, a sa specijalnim gostom — Canetom iz „Partibrejkersa“ snimljen je i spot uz pomoć đaka Zemunske gimnazije i našeg proslavljenog glumca Bojana Žirovića.
Svakoga dana crkvena kuhinja Verskog Dobrotvornog Starateljstva nahrani oko dve hiljade onih koji žive bez krova nad glavom ili su u veoma teškoj materijalnoj situaciji.
Pomozite rad crkvene kuhinje i jednom porukom darujte jedan obrok onima kojima je to najpotrebnije:
SMS: 2844 (100 dinara)
Tekući račun (dinarski): 205-58219-31 poziv na broj: 230102
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala