- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Srećan kraj dirljive priče u Rusiji: Mačak koji je jedva izbegao smrt spasavajući život vlasniku

CC0 / Pixabay / Mačka
Mačka - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2022
Pratite nas
Ruski mačor koji je u Saratovu nedavno postao pravi junak nakon što je zamalo uginuo tokom spasavanja svog vlasnika u požaru u stanu, vratio se kući nakon lečenja i oseća se dobro, izjavila je ćerka spasenog čoveka.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Mačak Puzik je sada već u savršenom redu, u veterinarskoj ambulanti su ga najpre ostavili na dan, pa na još nekoliko dana, da bi mogli da završe sa davanjem injekcija, jer mi nismo znali kako to da uradimo. Sada mu dajemo vitamine“, rekla je Olesja Lanska, koja je i odvela je životinju u veterinarsku kliniku nakon požara.

Kako je i pre tog incidenta živeo u ljubavi i okružen pažnjom i brigom, tako je i sada, dodala je ona, napominjući da je jedina razlika što ga sada često zovu pufnastim herojem.
Ranije je vlasnik životinje ispričao da je spavao sa uključenim televizorom kada je odjednom mačor počeo da mjauče, da mu grebe i gricka ruku, kako bi ga probudio. Imao je šta i da vidi po buđenju – televizor je goreo, a stan se punio dimom. Međutim, jureći da upozori komšije na požar, vlasnik nije uspeo da ga povede sa sobom.
Zaboravljenog mačka su pronašli vatrogasci – ležao je u ćošku u grčevima. Izneli su ga napolje i spasili mu život.
Mačka - Sputnik Srbija, 1920, 10.04.2022
RUSIJA
Ruski heroj: Mačor spasio život vlasniku u požaru /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala