- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rubljov se nada dogovoru sa Britancima nakon odluke ATP /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićRuski teniser Andrej Rubljov, Srbija open
Ruski teniser Andrej Rubljov, Srbija open - Sputnik Srbija, 1920, 24.04.2022
Pratite nas
Andrej Rubljov, novi šampion Srbija opena, pričao o je meču protiv Novaka Đokovića, odluci Vimbldona i o tome kako provodi vreme kada nije preokupiran tenisom.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Rubljov je u velikom finalu turnira u Beogradu pobedio Đokovića, 6:2, 6:7 (4), 6:0.
Pre finala ruski teniser rekao je da mora da igra najbolji tenis ukoliko želi do titule, a nakon je rekao da je u meču za trofej bila kombinacija svega.
„Rekao bih da je bila kombinacija svega. Igrao sam dobro, a Novak nije bio na maksimumu. Igrao je tri seta u svakoj rundi, a to je mentalno jako teško, uvek se vraćati iz seta zaostatka“, rekao je Rubljov.
„Generalno, kroz ono šta je prošao ovih godina, teško je, pogotovo kada igrate kod kuće, tada je pritisak još veći. Mislim da se dobro nosio sa tim pritiskom. Danas se vratio isto, mogao je u trećem setu da preokrene, ali bio je umoran i ja sam to iskoristio“, dodao je.
Ruski teniser komentarisao i saopštenje ATP i VTA koji su najavili da na Vimbldonu neće biti poena zbog zabrane ruskim i beloruskim teniserima da igraju u Londonu.
„Čuo sam da je Vimbldon odlukom da zabrani učešće teniserima iz Rusije i Belorusije prekršio pravilo. Veliko hvala ATP i VTA, stali su u našu odbranu. Nadam se, ako ne bude bilo poena na Vimbldonu, da će (Vimbldon) promeniti odluku, stav i možda ćemo naći dogovor. Videćemo šta će se desiti“, kazao je Rubljov.
Novi šampion Srbija opena upitan je i da prokomentariše šta voli da radi van terena.
„Ako imam vremena i pozivnicu od nekoga za utakmicu, odem sa prijateljima i pogledam, ali više kako bih uživao, a ne gledao. Pratim muziku, kada imam slobodnog vremena posećujem koncerte...“, kratak je bio.
Đoković: Ne planiram nove ljude u timu /video/
Novak predao tron Rusu u Beogradu – Đoković srušen na Dorćolu
Rubljov se na srpskom obratio: Hristos vaskrse /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala