- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Izrael najavio oštar odgovor na napade Hamasa

© Sputnik / Lola ĐorđevićZastava Izraela
Zastava Izraela  - Sputnik Srbija, 1920, 23.04.2022
Pratite nas
Nakon raketnih napada Hamasa na jug Izraela, izraelska vlada je odlučila da zatvori pešački prelaz u Gazi, a ministar odbrane i zamenik premijera Izraela Beni Ganc obećao je "oštar odgovor".
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Izraelska vojna kancelarija za vezu sa Palestinskom upravom saopštila je da ovaj prelaz neće biti otvoren za palestinske radnike ni predstojeće sedmice, nakon što je u četvrtak zatvoren zbog praznika Pashe.
"Posle raketa koje su sinoć ispaljene ka izraelskoj teritoriji iz Pojasa Gaze, odlučeno je da ulazak u Izrael za trgovce i radnike Gaze preko prelaza Erez neće biti dozvoljen ove nedelje", saopštio je koordinator vladinih aktivnosti na teritorijama pod palestinskom upravom poznat po svom akronimu COGAT, prenosi portal Tajms od Izrael.
Navodi se da će iz tog režima biti izuzeti humanitarni i drugi nerešeni slučajevi, uz odobrenje vojne kancelarije za vezu.
Broj Palestinaca iz Pojasa Gaze koji mogu da rade u Izraelu prošlog meseca je povećan na 12.000, ali vlada u Jerusalimu je najavila da će taj broj povećati za dodatnih 8.000, na ukupno 20.000, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala