- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

UN: Nemamo podatke o "genocidu" u Ukrajini

© Sputnik / Sergeй Guneev / Uđi u bazu fotografijaZgrada UN u Njujorku
Zgrada UN u Njujorku - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
Pratite nas
Ujedinjene nacije nemaju podatke da su u Ukrajini tokom specijalne operacije ruske vojske počinjeni akti genocida, saopšteno je u toj organizaciji.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

„Nemamo informacije koje bi ukazivale na to da je počinjen genocid“, rekla je novinarima portparol visokog komesara UN za ljudska prava Ravina Šamdasani.
Podsetimo, načelnik Nacionalnog centra za upravljanje odbranom Rusije general-pukovnik Mihail Mizincev je nedavno rekao da kijevski režim traži bilo kakav povod za optuživanje Rusije za genocid nad Ukrajincima, a na ukrajinskoj teritoriji trenutno je angažovana čitava mreža stranih stručnjaka za informaciono-psihološki uticaj na stanovništvo, koja se profesionalno bave stvaranjem „prljave propagande“.
Džozef Bajden - Sputnik Srbija, 1920, 13.04.2022
RUSIJA
Nove Bajdenove optužbe na račun Putina: Politika u Ukrajini - genocidna
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala