- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Na auto-putu Beograd-Šid zaustavljen muškarac koji je vozio brzinom od 234,7 kilometra na čas

CC0 / Pixabay / Auto-put
Auto-put - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
Pratite nas
Pripadnici Uprave saobraćajne policije danas u 13.29 časova zaustavili su presretačem četrdesetogodišnjeg vozača automobila marke „be-em-ve“ koji je na auto-putu Beograd-Šid upravljao vozilom brzinom od 234,7 kilometara na čas.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Vozač je ovom brzinom vozio na teritoriji Sremske Mitrovice, na delu puta gde je ograničenje 130 kilometara na čas.
Daljom proverom, policija je utvrdila da je vozač posedovao vozačku dozvolu čija je važnost istekla, saopštio je MUP.
Protiv vozača će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Preko 4.000 prekršaja prvog dana kontrole saobraćaja

Pripadnici Uprave saobraćajne policije MUP-a otkrili su 4.209 saobraćajnih prekršaja tokom prvog dana akcije pojačane kontrole učesnika u saobraćaju povodom predstojećih vaskršnjih i prvomajskih praznika, saopštio je danas MUP.
Dodaje se da je 1.918 vozača prekoračilo dozvoljenu brzinu kretanja, 211 vozača je upravljalo vozilom pod dejstvom alkohola, pet vozača pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a da su 34 osobe zadržane u službenim prostorijama.
Navodi se da su 23 vozača motocikala i mopeda kažnjena zbog učinjenih prekršaja, 662 osobe zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa, a otkriveno je 1.185 ostalih saobraćajnih prekršaja.
MUP apeluje na sve građane da poštuju saobraćajne propise i da odgovornim ponašanjem doprinesu očuvanju bezbednosti saobraćaja na putevima u vreme praznika, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala