- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Srpska revolucija“ u Londonu deluje nestvarno, ali – nije nemoguća!

© AFP 2023 / PATRICK HERTZOGAleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić
Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić - Sputnik Srbija, 1920, 22.04.2022
Pratite nas
Aleksandar Mitrović je sa 40 golova u sezoni druge engleske lige za Fulam postao glavna zvezda tamošnjeg fudbala, londonsku ekipu je gotovo sam uveo u Premijer ligu, a sa Ostrva stižu informacije da je spreman da pokrene pravu srpsku fudbalsku revoluciju. Deluje nestvarno, ali nije potpuno nemoguće.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Britanski mediji, u prvom redu portal 90min, piše da je Mitrović već krenuo u akciju „vrbovanja“ pojačanja za narednu takmičarsku godinu kako bi bili obezbeđeni uslovi za boravak u elitnom rangu ne bude samo jednosezonski.
Potpuno neverovatno zvuči informacija da je Mitrović u misiji regrutovanja Sergeja Milinković-Savića, fudbalera Lacija, jednog od najboljih vezista sveta i igrača čija tržišna cena iznosi najmanje 70 miliona evra.
Sergej iz sezone u sezonu briljira, u aktuelnoj je kao centralni vezista upisao devet golova i 11 asistencija na 41 utakmici za rimski klub, ali je izvesno da bi u narednom periodu mogao da napusti tu destinaciju.
Doduše, bilo je to izvesno u nekoliko navrata prethodnih godina, ali se nije dogodilo – možda zato što se nije pojavio pravi poziv?
Portal 90min prenosi da bi Mitrović mogao značajno da utiče na Sergeja da se odluči za neočekivani potez i selidbu u klub koji je tek ušao u Premijer ligu, bez obzira na to što se nalazi na radaru velikana poput Juventusa ili Mančester junajteda.
„Mitrović obožava život u Londonu i to je slučaj u poslednje četiri godine. Način na koji se smestio i skućio u Londonu, veruje se da je zapao za oko Milinković-Saviću. Zanimljivost je i da je Fulam navodno zainteresovan i za Sergejevog brata, Vanju, golmana Torina i nekadašnjeg člana Mančester junajteda, s obzirom na to da bi Alfonso Areola trebalo da se vrati u PSŽ, odakle je stigao u Fulam kao pozajmljeni igrač“, navodi se.
Sve ovo deluje prilično nestvarno, ali nije i nemoguće, Sergej ima svega 27 godina i prelazak u Fulam bi mogao da bude dobra usputna stanica ka adaptaciji na engleski fudbal i kasniji transfer u neki veći klub.
U adaptaciji bi Sergeju svakako pomogao Mitrović, a vredi istaći da je stanovnik Londona i Luka Milivojević, kapiten Kristal Palasa i nekadašnji reprezentativac Srbije pa bi u takvom okruženju Milinković-Savić, čak i uz potencijalni dolazak brata, bio u idealnoj situaciji za miran nastavak karijere.
I dalje deluje nestvarno, ali nije nemoguće!
Mančester junajted ima novog trenera!
Partizan siguran protiv Čukaričkog
Tri gola Ivanića za pobedu Zvezde!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala