- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Poreska uprava rasprodaje žensku odeću luksuznih brendova

CC0 / / Garderober
Garderober - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2022
Pratite nas
Poreska uprava Srbije ponudila je danas na prodaju žensku garderobu poznatih brendova procenjenu na 38,3 miliona dinara među kojom su artikli vredni i do pola miliona dinara.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U pitanju je garderoba oduzeta u postupku poreske kontrole, a prodaje se usmenim javnim nadmetanjem u magacinu Poreske uprave u Leštanima, navodi se u saopštenju.
Među 256 artikala su robne marke „Brunelo“, „Dolče i Gabana“, „Adidas“, „Longčemp“, „Zanelato“, „Valentino“, „Žil Snajder“, „Živanši“, „Hugo Bos“, „Šanel“, „Brioni“, „Alegri“, Dolče vita“, „Kruciani“, „Senloren“, „Prada“, „Kavali“, „Maksmara“, „Inkorekt“, „Etro“ i drugi.
Pojedinih artikala je i do pet komada, a raspon cena je od 20.000 do 493.000 dinara.
Nadmetanje je zakazano za 28. april, a mogu učestvovati pravna lica i preduzetnici.
Na prvom usmenom javnom nadmetanju prodajna cena ne može biti niža od 60 procenata početne prodajne vrednosti, prenosi Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala