Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Osmani sa američkim senatorima: Zajedno ćemo zaustaviti zloćudni uticaj Srbije na region

© Tanjug / AP/STRVjosa Osmani
Vjosa Osmani - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2022
Pratite nas
Predsednica Kosova Vjosa Osmani sastala se danas sa američkim senatorima Džin Šahin, Krisom Marfijem i Tomom Tilisom koji borave u Prištini, istakavši tom prilikom „ulogu Srbije u regionu“, kao i da je „bezbednost ugrožena".
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Osmani je kazala da ova poseta šalje poruku i pokazuje posvećenost Sjedinjenih Američkih Država regionu, prenosi Kosovo onlajn.
„Kao naš najveći i najglasniji saveznik, SAD igraju važnu ulogu u regionu i na Kosovu, i mi pozdravljamo ovu posvećenost. Međutim, bezbednost je ugrožena, pa sam informisala goste iz Senata o ulozi koju Srbija želi da ima u regionu. Zajednički ćemo zaustaviti ove zloćudne uticaje, jer je to volja naroda Kosova. Kada radimo zajedno sa Sjedinjenim Državama, možemo postići bilo šta. Srećni smo što i dalje imamo podršku svake američke administracije. Naša posvećenost je ključna za poštovanje podrške SAD. Govorila sam o našim ciljnim koracima ka evroatlantskim integracijama. Put Kosova je jasan i uverena sam da ćemo imati punu podršku Amerike“, rekla je Osmani.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala