- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Određen pritvor poznatom beogradskom modnom kreatoru

© Sputnik / Alekseй Filippov / Uđi u bazu fotografijaZatvor
Zatvor  - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2022
Pratite nas
Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana modnom kreatoru Darku Kostiću, osumnjičenom da je u noći između utorka i srede zaključao mladića (19) u špajz svog stana u centru Beograda i pretio da će ga ubiti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Pritvor mu je odredio sudija za prethodni postupak, na predlog tužilaštva, da ne bi uticao na svedoke, izjavila je za Tanjug portparol suda Bojana Stanković.
Na ovo rešenje sudije, Kostić i njegov branilac imaju pravo žalbe krivičnom vanpretresnom veću u roku od tri dana.
Kostić, koji je uhapšen u sredu, prethodno je na saslušanju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu negirao da je zaključao Š.H. u špajz i pretio mu smrću.
On se tereti za krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode.
Kostića je Treći osnovni sud u Beogradu u junu prošle godine osudio na godinu dana kućnog zatvora sa elektronskim nadzorom (nanogicom) zbog polnog uznemiravanja jednog maloletnika i držanja droge za ličnu upotrebu.
Istom odlukom, oslobođen je za dva krivična dela-polno uznemiravanje punoletne osobe i omogućavanje uživanja opojnih droga. Kostićev branilac Dimitrije Ilić je za Tanjug rekao da je u toku drugostepeni postupak u tom slučaju i da još nije doneta pravosnažna presuda.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala