- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Nova ucena okreće Srbiju od EU | Od četvrtka do četvrtka

© SputnikOd četvrtka do četvrtka Nataša Milosavljević
Od četvrtka do četvrtka Nataša Milosavljević - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2022
Pratite nas
Ruske trupe su zauzele Marijupolj ali je Vladimir Putin naredio vojsci da otkaže planove za juriš na fabriku "Azovstalj." Evropa sprema rezoluciju kojom vrši pritisak na Srbiju da uvede sankcije Ruskoj federaciji. Posle britanske isporuke Prištini, Pentagon šalje "džaveline" i PVO sisteme vojsci BiH.
O ovim temama u emisiji Radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ razgovarali smo sa diplomatom Zoranom Milivojevićem. Pitali smo ga šta znači osvajanje Marijupolja za Rusku Federaciju? Da li će uroditi plodom pritisci na Nemačku da pristane na pooštravanje sankcija Rusiji? Da li je nacrt rezolucije Spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta najbolji način da Srbija shvati da joj mesto nije u EU? Šta je cilj Pentagonove isporuke "džavelina" i PVO sistema vojsci BiH? Može li Vlada Dritana Abazovića da donese stabilnost Crnoj Gori?
Nova ucena okreće Srbiju od EU | Od četvrtka do četvrtka
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Emisija „Od četvrtka do četvrtka“ analizira najaktuelnije teme koje su obeležile prethodnih sedam dana. Vodi je Nataša Milosavljević.
Gosti su politikolozi, sociolozi, vojni stručnjaci, diplomate, novinari, dobri poznavaoci aktuelnih političkih prilika. Emituje se svakog četvrtka od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala