- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Medvedev: Svako ko preti Krimskom mostu sam postaje meta

© Sputnik / Юliя Zыrяnova / Uđi u bazu fotografijaZamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev
Zamenik predsedavajućeg Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev  - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2022
Pratite nas
Zamenik predsednka Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da se nada da šef Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu Ukrajine Aleksej Danilov razume da bi u slučaju napada na Krimski most mogao da postane meta ruskog odgovora.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
Ranije je Danilov izjavio da Ukrajina namerava da izvede raketni napad na Krimski most, ne precizirajući da li Kijev raspolaže naoružanjem kojim bi to mogao da učini.
„Jedan od tvrdoglavih ukrajinskih zvaničnika je izjavio da je neophodno napasti Krimski most. Nadam se da shvata da će biti meta odgovora“, napisao je Medvedev na svom Telegram kanalu.
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je ranije rekao da izjava Danilova nije ništa drugo nego najava mogućeg terorističkog napada, te da je treba pravno tretirati i na osnovu toga kazniti.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala