- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Mediji: Vesna Medenica pokušala da izvrši samoubistvo

Vesna Medenica - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2022
Pratite nas
Bivša predsednica Vrhovnog suda Crne Gore Vesna Medenica, pritvorena zbog sumnji na stvaranje kriminalne organizacije i protivzakonit uticaj, pokušala je da izvrši samoubistvo u Kliničkom centru Crne Gore (KČG), javljaju podgorički mediji pozivajući se na policijske izvore.
Prema navodima portala RTCG, Medenica se trenutno nalazi u stabilnom stanju.
Crnogorski javni servis još dodaje da je prema informacijama kojima raspolaže, Medenica pokušala navodno sebi da prereže vrat, što je sprečeno intervencijom bolničkog osoblja i policijaca.
Medenici je u sredu odlukom sudije za istragu Višeg suda Suzane Mugoše određen pritvor do 30 dana.
Specijalno državno tužilaštvo (SDT) je sumnjiči da je počinila dva krivična dela - stvaranje kriminalne organizacije i protivzakonit uticaj.
Medenica je uhapšena 17. aprila na podgoričkom aerodromu, a jutro nakon hapšenja joj je pozlilo i primljena je u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala