- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mančester junajted ima novog trenera!

© AFP 2023 / KOEN VAN WEELErik ten Hag
Erik ten Hag - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2022
Pratite nas
Holandski stručnjak Erik ten Hag, trenutno trener fudbalera Ajaksa, preuzeće Junajted od kraja ove sezone do juna 2025. godine.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ten Hag će kormilo Đavola preuzeti od Ralfa Rangnika, Nemca koji vrši dužnost šefa stručnog štaba, a po dolasku Ten Haga će se povući u savetničku ulogu.
Ten Hag ima 52 godine, trenersku karijeru je počeo u Go Ahed Iglsu, a pored Ajaksa bio je još u juniorskom timu Bajern Minhena i Utrehtu.
Sa trofejnim holandskim timom je osvojio dve titule prvaka države, a ove godine može da osvoji još jednu, dok je najveći evropski uspeh ostvario 2019. kada je Ajaks uveo u polufinale Lige šampiona.
Ten Hag će biti peti menadžer sa kojim je potpisao višgodišnji ugovor za Junajted još od 2013. godine, kada je klub napustio legendarni ser Aleks Ferguson, koji je tamo bio još od 1986.
Aleksandar Mitrović proslavlja pobedu protiv Portugalije u Lisabonu - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
SPORT
Srbin je izazvao stampedo: „Osećaj je neverovatan“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala