Glišić: Na ponovljenim izborima u Beogradu za SNS 55,6 odsto

© Sputnik / Lola ĐorđevićDarko Glišić
Darko Glišić   - Sputnik Srbija, 1920, 21.04.2022
Pratite nas
Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić izjavio je večeras da je lista ove stranke „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ na ponovljenim lokalnim izborima na dva biračka mesta u Beogradu osvojila 55,6 odsto glasova.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Glišić je rekao da su rezultati bolji od onih koje je lista ostvarila 3. aprila na biračkim mestima 7 i 57, odnosno na Konjarniku u opštini Zvezdara i Kanarevom brdu u opštini Rakovica.
„Na ovim mestima smo 3. aprila osvojili 31,5 odsto glasova, odnosno 523 glasa, a danas 55,6 odsto ili 588 glasova“, rekao je Glišić.
Istakao je da je posle današnjih rezultata jasno da će SNS sa partnerima imati većinu u Skupštini grada Beograda i da će odlučivati o tome ko će biti sledeći gradonačelnik glavnog grada, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala