Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Za pokušaj ubistva Beka 13 godina: Apelacioni sud povećao kaznu

© Tanjug / Tanjug, SAVA RADOVANOVICBiznismen Milan Beko
Biznismen Milan Beko - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Apelacioni sud u Beogradu preinačio je prvostepenu presudu Višeg suda i Aleksandru Zdravkoviću, koji se tereti za pokušaj ubistva biznismena Milana Beka, povećao kaznu sa devet na 13 godina zatvora.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

U preostalom, nepreinačenom delu, prvostepena presuda je potvrđena.
Od olakšavajućih okolnosti na strani okrivljenog u drugostepenoj odluci cenjena je činjenica da je delo ostalo u pokušaju, protok vremena od izvršenja i Zdravkovićevo korektno držanje pred sudom, dok je kao otežavajuću okolnost uzeta njegova ranija osuđivanost, pišu Novosti.
Pokušaj atentata na Beka dogodio se 14. novembra 2014. ispred njegove kuće, na beogradskom Senjaku. Biznismen je tada upucan sa više hitaca, a doveden je u pitanje i život njegovog vozača D.D. Zdravković je za ovo delo prvi put bio osuđen na 10, drugim suđenjem kažnjen je sa devet godina i trenutno se nalazi u kućnom zatvoru sa nanogicom.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala