- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Tajni agenti ubili uljeza u ambasadi Perua u Vašingtonu

© Sputnik / Natalья Seliverstova / Uđi u bazu fotografijaSpecijalna policija
Specijalna policija - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Službenici američke tajne službe pucali su danas na „uljeza“ u rezidenciji peruanskog ambasadora u Vašingtonu, saopštile su američke vlasti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Dvojica uniformisanih službenika tajne službe prvo su upotrebila „tizere“ u pokušaju da privedu čoveka koji je bio naoružan metalnom šipkom i koji je razbijao prozore na rezidenciji, rekao je šef metropolitenske policije Robert Konti, prenosi En-Bi-Si njuz.

„Oni su se suočili sa ovom osobom i izvukli svoje manje smrtonosno službeno oružje, svoje „tizere“. To međutim nije imalo efekta i policajci su posegnuli za službenim oružjem. Pucali su i ta osoba je sada mrtva“, rekao je načelnik.

Porodica peruanskog ambasadora pozvala je Tajnu službu nakon što je čula da su prozori razbijeni, saopštila je policija.
Policajci i članovi porodica nisu povređeni, saopštila je policija i Tajna služba.
Za sada nije poznato da li je uljez ima bilo kakve veze sa ambasadom, a istraga je u toku.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala