- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Može li sukob u Ukrajini da se prelije van njenih granica | Svet sa Sputnjikom

© Sputnik / RIA NovostiMunicija za helikoptere ruskih vojno-kosmičkih snaga u Ukrajini
Municija za helikoptere ruskih vojno-kosmičkih snaga u Ukrajini - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Kakav god bio ishod ukrajinske krize, Zapad je izgleda rešen da ide na dugoročnu konfrontaciju s Rusijom. U tom pravcu će, prema svedočenju Vašington posta, ići i izrada Strateškog koncepta NATO i američke strategije nacionalne bezbednosti.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Zapadne zemlje agresivno nameću mantru “ili ste s nama, ili protiv nas”, usput otvoreno pribegavajući ucenama i pretnjama. Strahovanja podgreva i svrstavanje uz NATO dosad neutralnih zemalja poput Švedske i Finske i njihovo otvoreno razmatranje mogućnosti ulaska u taj vojni blok, ali i široko učešće zapadnih plaćenika a i instruktora u borbama u Ukrajini.
Može li se sukob u Ukrajini preliti van njenih granica? Preti li svetu dugi period gori od Hladnog rata? Zašto vojna neutralnost toliko smeta kolektivnom Zapadu? Može li Srbija da izbegne da bira ako nikne nova gvozdena zavesa?
Odgovore na ova pitanja potražićemo u emisiji „Svet sa Sputnjikom“ čiji su gosti , general – major u penziji Božidar Forca i glavni urednik informativnog portala „Fakti“ Đuro Bilbija.
Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se sredom od 17.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala