- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Nemačka ministarka poslala pismo Dodiku

© AP Photo / Armin DurgutPoseta nemačke ministarke spoljnih poslova Analene Berbok Bosni i Hercegovini
Poseta nemačke ministarke spoljnih poslova Analene Berbok Bosni i Hercegovini - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok zahvalila je srpskom članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku na ljubaznom prijemu i razgovoru, zajedno s njegovim kolegama u Predsedništvu BiH, tokom njene posete Sarajevu, saopšteno je iz Kabineta srpskog člana Predsedništva.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Prikaži preko celog ekranaIzađi iz režima celog ekrana
„Poseta je bila prilika da se lično uverim u dobre bilateralne odnose između naše dve zemlje. Nemačka će i dalje snažno da se zalaže za reformski proces u BiH i prevladavanje aktuelne političke krize“, istakla je Berbokova u pismu.
Ona je navela da Nemačka smatra da je ključno da svi politički akteri poštuju institucije na nivou BiH i da učestvuju u prevladavanju političkih blokada u zemlji i otvaranju održive perspektive za budućnost BiH, te da je to važan aspekat za međunarodnu finansijsku pomoć i strana ulaganja, prenosi RTRS.
„Bilo bi dobro da povodom ovih pitanja ostanemo u kontaktu“, - navela je Berbokova u pismu upućenom srpskom članu Predsedništva BiH.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala