- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Nije fer!“ – Kecmanović o sankcijama Medvedevu, Rubljovu... /video/

© Foto : Srbija openMiomir Kecmanović
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Miomir Kecmanović, srpski teniser, prokomentarisao je odluku Vimbldona da zabrani ruskim i beloruskim teniserima da se takmiče na ovogodišnjem izdanju turnira.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Vimbldon je do takve odluke došao zbog trenutne situacije u Ukrajini i sada već ustaljenog sankcionisanja ruskih sportista.
„Sa jedne strane nije u redu to što se događa u Rusiji i Ukrajini, ali sa druge strane ne znam koliko su Danil Medvedev, Andrej Rubljov i ostali krivi za to. Baš da se oni na ovaj način kažnjavaju, mislim da nije fer...", odgovorio je Kecmanović na pitanje novinara Saše Ozma.
Sputnjik je Kecmanovića, jednog od igrača koji su definitivno najviše napredovali prošle sezone, pitao šta je to u čemu može još više da se uzdigne.
„I dalje mislim da imam mnogo prostora za napredak kondiciono, neke kretnje, mehaniku kretanja i tako neke stvari da popravim. Dosta radim sa psihologom i mislim da koliko god da ne volim i koliko god da sam izbegavao da to radim, nekako se pokazalo da mi je potrebno. Dosta radim na tome i ide nekako", izjavio je Kecmanović.
Mladi srpski teniser je objasnio i šta generalno misli o radu sa psiholozima, koji je donekle bio ne previše rasprostranjen sve do pre nekoliko godina.
„Sigurno da ranije igrači nisu koristili to toliko puno, ali nekako s vremenom, krenuo je jedan veliki igrač to da koristi, pa drugi, treći, onda su svi videli i to je postalo popularno. Na kraju, mislim da je to do osećaja, kako kome prija. Meni mislim da to prija jer šta god da se dešava na terenu i van njega, bitno je da imaš s kim da podeliš to, da izbaciš iz sebe. Ja sam dosta zatvoren tip i nije dobro kad sve to u sebi zadržavaš“, istakao je Kecmanović.
Kecmanović je pred Srbija open govorio za Sputnjik.
Miomir Kecmanović - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
SPORT
Miša pobedio i sebe i Džona!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala