Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Fridom haus: Hašim Tači i Ramuš Haradinaj povezani s organizovanim kriminalom

© AP Photo / Visar KryeziuRamuš Haradinaj i Hašim Tači
Ramuš Haradinaj i Hašim Tači - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Američka organizacija Fridom haus ocenila je da je tzv. Kosovo stagniralo u borbi protiv korupcije i nezavisnosti pravosuđa i da su bivši predsednik Hašim Tači i nekadašnji premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj povezani s organizovanim kriminalom.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Iako je u Hagu, Hašim Tači je označen kao jedna od političkih ličnosti na Kosovu koja je povezana sa organizovanim kriminalom i korupcijom na visokom nivou. Osim njega i Ramuš Haradinaj se pominje zbog veza s kriminalom, prenose prištinski mediji.
Fridom haus navodi da su privremene kosovske institucije i dalje slabe i da je raširena korupcija izazvala duboko nepoverenje javnosti prema privremenoj vladi, da se novinari suočavaju sa ozbiljnim pritiskom i rizikuju da budu napadnuti zbog svog izveštavanja i da je vladavina prava ometana mešanjem izvršne vlasti u sudstvo, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala