- Sputnik Srbija, 1920
NAUKA I TEHNOLOGIJA

Misteriozni vrtlog proleteo iznad Havaja /video/

© Foto : YouTube/ 管理人_すばるSnimak ekrana sa video-snimka snimljenog „Subaru“ teleskopom na Havajima, koji prikazuje čudnu sjajnu spiralu na nebu iznad Mauna Kea
Snimak ekrana sa video-snimka snimljenog „Subaru“ teleskopom na Havajima, koji prikazuje čudnu sjajnu spiralu na nebu iznad Mauna Kea - Sputnik Srbija, 1920, 20.04.2022
Pratite nas
Tajanstvena sjajna spirala primećena je na nebu iznad Havaja, a snimio ju je „Subaru“ teleskop.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Uprkos veoma neobičnom pejzažu koji je stvorio i najomiljenijoj teoriji o NLO-ima, objašnjenje iza spirale je izgleda prilično prozaično. Očigledno, to je bila umiruća raketa „Spejs-Iksa“ sa čudnim tragom, koji je izgledao kao leteći vrtlog na nebu.
Teorija bi deluje razumno, posebno u svetlu činjenice da je spirala primećena na nebu ubrzo nakon što je raketa „Falkon 9“ iz Kalifornije lansirala izviđački satelit u orbitu. Lansiranje je izvedeno iz baze svemirskih snaga Vandenberg u Kaliforniji.
Umetnički prikaz invazije vanzemaljaca na Zemlju - Sputnik Srbija, 1920, 18.04.2022
NAUKA I TEHNOLOGIJA
Upozorenje naučnika: NASA bi mogla da isprovocira invaziju vanzemaljaca
Zemljino jezgro i slojevi Zemljine kore - Sputnik Srbija, 1920, 16.04.2022
NAUKA I TEHNOLOGIJA
Veliko otkriće: Zemljino jezgro se vrti
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala