- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Srbija dobija nova strateška dokumenta za odbranu zemlje /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca).
Danas u vestima:
U Ukrajini počinje sledeća faza specijalne vojne operacije Rusije, izjavio ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i naglasio da Moskva ne razmatra upotrebu nuklearnog oružja u Ukrajini.
Opkoljeni ekstremisti u Azovstalju. Objavljen režim tišine, Rusi dali šansu Azovcima da se predaju do 16 časova.
Srbija uskoro dobija nova strateška dokumenta za odbranu zemlje. Stručnjaci saglasni da se ključna tačka strategije, vojna neutralnost — neće menjati.
Episkopi SPC i intelektualci kažu da su protiv sankcija Ruskoj Federaciji, uz poruku — to je poniženje koje naša zemlja ne bi smela sebi da dozvoli.
Američko obećanje da se neće mešati u unutrašnje stvari drugih zemalja trajalo samo do — Pakistana. Nova vlast poručila da je prioritet te zemlje obnavljanje veza sa Sjedinjenim Državama.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala