- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Hapšenje Medenice vrh ledenog brega ili poruka da u Crnoj Gori nema nedodirljivih

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca).
Večeras u vestima:
U Ukrajini počinje sledeća faza specijalne vojne operacije Rusije, izjavio ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov i naglasio da Moskva ne razmatra upotrebu nuklearnog oružja u Ukrajini.
Ekstremistima u marijupoljskoj fabrici „Azovstaljistekao rok za predaju. Rusija poručila — ako se u toj fabrici i dalje nalaze civili, onda su svi pripadnici kijevskog rukovodstva — ratni zločinci.
Sve dok bude trajala ruska specijalna operacija, trajaće i nastojanja Zapada da sve usmeravaju protiv Srbije, Republike Srpske i srpskog prostora u celini, poručeno na tribini „Rat u Ukrajini — šta znači srpska neutralnost“.
Crnogorske vlasti uhapsile bivšu predsednicu Vrhovnog suda Vesnu Medenicu. Dok jedni političari to hapšenje vide kao vrh ledenog brega, drugi to tumače kao poruku da u Crnoj Gori više zaista nema nedodirljivih.
Dolazak nekog automobilskog giganta u Srbiju značilo bi sigurno podizanje društvenog standarda, kaže profesor Ekonomskog fakulteta Slobodan Aćimović.
Američko obećanje da se neće mešati u unutrašnje stvari drugih zemalja trajalo samo do — Pakistana. Nova vlast poručila da je prioritet te zemlje obnavljanje veza sa Sjedinjenim Državama.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala