- Sputnik Srbija, 1920
SVET
Najnovije vesti iz sveta

Sin Olivera Stouna za srpski radio: Da je Rusija bila jaka, ne bi dozvolila bombardovanje Srbije

© Foto : Jutjub/The Sea Has Many VoicesŠon Stoun
Šon Stoun - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
Pratite nas
Rusija nikada ne bi dozvolila bombardovanje Srbije, a Amerikanci ni sami ne znaju zašto mrze Rusiju, iako je Rusija veliki deo američke istorije, ona nam je sve do revolucije bila saveznik. Na žalost, britanska okupacija Amerike i svih njenih institucija dovodi do te mržnje, jer se vodi imperijalnom politikom - zavadi pa vladaj.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Ovo za „Srpski radio Čikago“ kaže svetski poznati producent, glumac, reditelj i televizijski voditelj Šon Stoun, sin velikog reditelja Olivera Stona i dodaje da je njegovo buđenje počelo sa ratom u Jugoslaviji i bombardovanjem Srbije.
“Razlog mog budženja je bio upravo taj rat, a kada je došao rat u Iraku, nisam verovao narativu koji su nam plasirali mediji. Prodavali su nam rat tako što su karakterisali Miloševića kao novog Hitlera, nakon toga Sadama kao novog Hitlera. Tada sam shvatio da je sve laž, iako američki narod, a i svet nije shvatio da je Kovid pandemija obelodanila sve medijske laži, nikada neće shvatiti.”
Na pitanje kako je počeo svoj duhovni i istraživački put, Stoun junior navodi da je kao mali dečak imao priliku da glumi u filmovima svog oca, čuvenog reditelja Olivera Stouna, koji je preispitivao istorijski prihvaćene narative, te ga je to podstaklo da sam traga za relevantnim činjenicama i istinom koju američki mediji decenijama kriju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala