- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Komercijalna banka: Privremena obustava usluga od 29. aprila do 4. maja

© Sputnik / Aleksandar MilačićKomercijalna banka
Komercijalna banka  - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
Pratite nas
Komercijalna banka i NLB Banka, članice NLB Grupe, počinju spajanje 29. aprila i postaju NLB Komercijalna banka - banka pravih prilika, saopštila je Komercijalna banka.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

"Pravno i tehničko spajanje dveju banaka nas očekuje između 29. aprila i 4. maja. U ovom periodu naši klijenti moći će neometano da koriste bankomate, obavljaju transakcije karticama na prodajnim mestima kao i putem digitalnih novčanika KomBank i NLB Pay, dok će doći do privremene obustave rada određenih usluga i servisa", navodi se u saopštenju.
Precizira se da ekspoziture NLB Banke neće raditi u petak 29. aprila, dok će ekspoziture Komercijalne banke tog dana raditi skraćeno do 13 časova.
Dodaje se da ekspoziture obeju banaka neće raditi tokom prvomajskih praznika, od subote 30. aprila do utorka 3. maja, tako da će prvi radni dan nove NLB Komercijalne banke biti sreda, 4. maj.
"Elektronsko i mobilno bankarstvo za klijente NLB Banke neće biti dostupni u periodu od petka 29. aprila od 17 časova, a za klijente Komercijalne banke od 22 časa, najkasnije do srede 4. maja. U istom periodu neće funkcionisati SMS obaveštenja o potrošnji sredstava prilikom korišćenja kartica", navodi se u saopštenju.
Najalvljuje se da klijenti Komercijalne banke neće moći da plaćaju karticama preko interneta od petka 29. aprila od 22 časa, najkasnije do srede 4. maja, dok će za klijente NLB Banke ova usluga funkcionisati bez prekida.
Pored toga, navodi se da će klijentima NLB Banke od 30. aprila na raspolaganju biti novi platni računi, o kojima su već obavešteni pisanim putem, a čije brojeve mogu da provere na internet sajtovima obeju banaka.
"Komercijalna i NLB Banka zamolile su svoje klijente da se na vreme pripreme za kratkotrajnu obustavu navedenih usluga i servisa, i zahvalile im se na razumevanju i podršci da najbolje iz obe banke objedine u novoj banci pravih prilika", piše u saopštenju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala