- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Ko će biti ministri iz SNP-a u Dritanovoj vladi?

© Sputnik / Radoje PantovićZastava Crne Gore
Zastava Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
Pratite nas
Nakon današnje sjednice Glavnog odbora SNP-a koji je većinom glasova prihvatio da će biti dio vlade Dritana Abazovića novinarima se obratio član Predsjednistva SNP-a Darko Stojanović On je rekao da je od 128 članova GO 103 glasalo za, a 20 protiv ulaska u manjinsku vladu.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

On je novinarima rekao da je sjednica protekla u konstruktivnoj atmosferi.
Stojanović je kazao da su razgovarali o resorima koja će im pripasti, ali će imena saopštiti mandatar.
On je kazao da će vjerovatno nakon vaskršnjih praznika biti sjednica Skupstine na kojoj će se izabrati nova vlada.
Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković kandidat je za vicepremijera i ministra poljoprivrede u novoj vladi.
Dragoslav Šćekić sadašnji direktor Fonda za zdravstveno osiguranje preuzeće Ministarstvo zdravlja, dok bi advokat Marko Kovač ispred te partije trebao da bude Ministar pravde.
Kandidat za ministra sporta je Vasilije Lalošević, dok bi Aleksandar Damjanović trebao da obavlja funkciju ministra finansija.
Kandidat za resor Ministarstva prosvjete je član Predsjedništva SNP-a, profesor ruskog jezika i književnosti i magistar pedagoških nauka Miomir Vojinović. Aleksandar Damjanović, nekadašnji član SNP-a kadnidat je da bude ministar finansija u novoj vladi.
Balkan - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala