- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Filip objasnio za Sputnjik kako je pregrmeo „noćnu moru“

© Sputnik / Lola ĐorđevićFilip Krajinović
Filip Krajinović - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
Pratite nas
Nije bilo lepo videti tužno lice Filipa Krajinovića posle poraza od Dušana Lajovića na startu turnira u Monte Karlu, ali se u Beogradu sve promenilo i srpski teniser je pobedom na početku Srbija opena nad Davidom Gofanom povratio samopouzdanje, što je i potvrdio za Sputnjik.
Sputnjik i RT - cenzura  - Sputnik Srbija
VAŽNO OBAVEŠTENJE

Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu i preko mobilne aplikacije koja radi neometano, a koju možete preuzeti sa ovog linka, a video sadržaj na platformi „Odisi“ (odysee.com), kao i na platformi „Rambl“ (rumble.com).

Krajinović je u Beograd stigao kao osmi nosilac na turniru i očekivao je lakšeg protivnika, ali je voljom žreba to bio neugodni Gofan.
Filip je, uz podršku publike, uspeo da prevaziđe sve sumnje i da ostvari pobedu u dva seta, što mu mnogo znači za nastavak, kako turnira, tako i sezone.
„Tačno tako, kada imaš samopouzdanje onda te ne zanima protiv koga igraš, jednostavno je tako, a meni kao osmom nosiocu nije bila želja baš da u prvom kolu vidim Gofana. Svi igrači, kada su nosioci, izaberu nekoliko igrača koje ne žele da vide na startu, a mislim da je Gofan svima nama noćna mora“, rekao je Krajinović.
Ipak, noćna mora je postala prošlost, iako je Gofan u Beograd stigao u dobroj formi nakon nedavno osvojenog turnira u Marakešu.
„On je nekadašnji igrač iz najboljih 10, pre dve nedelje je osvojio turnir i imao je mnogo samopouzdanja, ali sam ja znao da imam publiku iza sebe, dva puta sam ga pobedio ranije i znam da igram protiv njega, nije mi to nešto novo. Mislim da sada imam i iskustva, na ovom turniru sam igrao i pre deset godina, imam 30 godina, prošao sam sve te mečeve i znao sam da kada izađem na teren da će strah samo da izađe iz mene“, rekao je Krajinović za Sputnjik.
Krajinović će na teren već u sredu, njegov rival će posle 16.00 biti brazilski teniser Tijago Monteiro.
Filip Krajinović - Sputnik Srbija, 1920, 19.04.2022
SPORT
Krajinović priredio spektakl u Beogradu – i pobedio! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala