- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta je cilj turske operacije u Iraku /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Vesti Radija Sputnjik možete pratiti i na frekvencijama radija Novosti (104,7 megaherca) i Studija B (105,4 megaherca).
Danas u vestima:
Ruska vojska, zajedno sa snagama Donjecka završava „čišćenje“ poslednjeg uporišta Azovaca u Marijupolju. Rakete pogodile objekte u Lavovu, Kijevu, tvrde lokalni zvaničnici, Moskva nije komentarisalo te tvrdenje.
Specijalna ruska operacija u Ukrajini pokrenula, između ostalog, i niz političkih potresa na Dalekom istoku. Kolika je realna opasnost da se sukobi sa istoka Evrope u narednom periodu „presele“ i u taj deo sveta?
Hapšenje Vesne Medenice koja je dugo bila prva ličnost crnogorskog pravosuđa je nova i revolucionalrna stvar. Videćemo šta joj se stavlja na teret, koji su dokazi i da li se mogu koristiti u sudskom postupku, kaže za Sputnjik podgorički advokat.
Turska je pokrenula novu kopneno-vazdušnu ofanzivu protiv kurda u severnom Iraku. Šta je cilj operacije nazvane Čelična kandža?
Posle Ukrajine, Britanija sistemima Džavelin i Enlo naoružava i kosovske Albance. Analitičare pitamo – da li je u pitanju hibridni rat, ili jasna poruka Srbiji da ukrajinski sukob može da se prelije i na njenu teritoriju?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala